Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fúró-köszörűk

Élezőgépek Fúró-köszörűk
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Fúró-köszörűk A Holzmann BSG30PRO elektromos élező gép 3-30 mm átmérőjű fúrószár élezésére alkalmazható.
59EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk

A Holzmann BSG13PRO elektromos élező gép 2-13 mm átmérőjű fúrószár élezésére alkalmazható

394EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk A könnyen kezelhető DG 13 M fúróélező köszörűgép ideális HSS és keményacél spirálfúrók köszörüléséhez. A 90° és 135° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható duplavágóélű spirálfúrókhoz.
399EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk

A Holzmann BSG13PRO elektromos élező gép 2-13 mm átmérőjű fúrószár élezésére alkalmazható.

 

535EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk A könnyen kezelhető DG 13 MD fúróélező köszörűgép ideális HSS spirálfúrók, keményacél, kobalt stb. köszörülésére. Ennek a modellnek az előnye - a DG 13 M-hez képest - az, hogy lehetőség van a vágófelületek hátraköszörülésére, ami által a tökéletes fúrásminőség biztosítva van.
535EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk A DG 32 MD fúróélező köszörűgép az összes ismert duplavágóélű HSS, kobalt vagy keményacél és annak megfelelő spirálfúróhoz alkalmas 8 - 32 mm-es méretig. Ennek a modellnek az előnye az, hogy lehetőség van a vágófelületek hátraköszörülésére, ami által a tökéletes fúrásminőség biztosított.
710EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk A könnyen kezelhető DG 20 M fúróélező köszörűgép ideális HSS, kobalt és keményacél spirálfúrók köszörüléséhez. A 90° és 135° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható duplavágóélű spirálfúrókhoz.
1.474EUR + ÁFA
[maincategory] Fúró-köszörűk A DG 32 Pro fúró köszörűgép az összes ismert duplavágóélű HSS, kobalt vagy keményacél és annak megfelelő spirálfúróhoz alkalmas 2 - 32 mm-es méretig. Ennek a modellnek az előnye az, hogy lehetőség van a vágófelületek hátraköszörülésére, ami által a tökéletes fúrásminőség biztosított. Kiemelkedő gazdaságosságot jelent a gyors csiszolási művelet alacsony bekerülési költség mellett.