Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Univerzális marók

Marógépek Univerzális marók
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Univerzális marók

A HolzmannBF500univerzális marógép dönthető marófejjel felszerelt. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

A HolzmannBF500Duniverzális marógép egy vízszintes és egy függőleges marógép kombinációja. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

A HolzmannBF500DDROuniverzális marógép egy vízszintes és egy függőleges marógép kombinációja. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

A BF600D nehéz egyetemes marógép egy vízszintes és egy függőleges marógép kombinációja. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

 

A robusztus univerzális marógép UWF 80 E a vízszintes és függőleges orsó kombinációja által egyedi- és kisszériák gyártására alkalmas. Az asztal 1000 x 240 mm-es felfogófelülete által a nagyobb munkadarabok is egyszerűen megmunkálhatók.

[maincategory] Univerzális marók

 

Az UWF 80 E Vario univerzális marógép sorozatszerűen a függőleges orsóhoz tartozó változtatható fordulatszám-szabályzóval van felszerelve a forgácsolási sebesség optimális beállítása érdekében. A nagy felhasználóbarát tulajdonsága által ez a modell különösen professzionális alkalmazók, szerelőműhelyek és a képzési terület számára ajánlott.

[maincategory] Univerzális marók

 

Az univerzális marógép UWF 90 sorozatszerűen előretolóval felszerelt az x és y-tengelyen. Az asztal emelés (z-tengely) kényelmesen, pozicionáló motor segítségével történik. A sokoldalú alkalmazási lehetőség és az átfogó szállítási terjedelem által a gép optimális mechanikai műhelyek, szerelőüzemek, gépgyártás, ... számára.
 

[maincategory] Univerzális marók

A HolzmannBF700 egyetemes marógép vertikális és horizontális marásra egyaránt alkalmas. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

 

Az univerzális marógép UWF 90 sorozatszerűen előretolóval felszerelt az x- és y-tengelyen. Az asztal-emelés (z-tengely) kényelmesen, pozicionáló motor segítségével történik. A sokoldalú alkalmazási lehetőség és az átfogó szállítási terjedelem által a gép optimális mechanikai műhelyek, szerelőüzemek, gépgyártás, ... számára.

[maincategory] Univerzális marók

 

Az univerzális marógép UWF 110 könnyű- és középnehézségű marómunkák kivitelezésére alkalmas. Sokoldalúságának és egyszerű átszerelhetőségének köszönhetően kis és középnagyságú szériák műhelyben történő megmunkálásánál sikerrel alkalmazható.

[maincategory] Univerzális marók

 

Az univerzális marógép UWF 110 Servo könnyű- és középnehézségű marómunkák kivitelezésére alkalmas. Sokoldalúságának és egyszerű átszerelhetőségének köszönhetően kis és középnagyságú szériák műhelyben történő megmunkálásánál sikerrel alkalmazható. Ennek a gépnek a különleges ismertetőjelei az elfordítható munkaasztal, a síkvezető az y- és z-tengelyen és a szervo-meghajtás előretolásokhoz és gyorsmenethez minden tengelyen.

[maincategory] Univerzális marók

A Holzmann BF1000DDRO egyetemes marógép vertikális és horizontális marásra egyaránt alkalmas. Kétfokozatú motorral készült a széles fordulatszám tartományhoz. Professzionális felhasználóknak ajánlott kis szériás és egyedi darabok megmunkálásához.

[maincategory] Univerzális marók

Az UWF 95 N univerzális marógép - a jól bevált UWF 90 továbbfejlesztése az asztal nagyobb felfogófelülete által bővült alkalmazási területet, valamint nagy kezelői kényelmet kínál az automatikus fúrási előretolás által. Pótlólag ez a modell 1000 mm-es eljárási távot kínál az x-tengelyen, valamint pneumatikus szerszámbefogást.

[maincategory] Univerzális marók

Az UWF 130 Servo univerzális marógép eltolható felsőkarral a már jól ismert UWF 130 továbbfejlesztése. A valamennyi szöghelyzetbe beállítható marófej és az 1000 mm-es eljárási táv által az x-tengelyen, ez a gép sokoldalúan alkalmazható. Ennek a modellnek a különleges ismertetőjelei a gyorsmenet és a 8 előretolás minden tengelyen, szervomotor meghajtással.

[maincategory] Univerzális marók

Az UWF 95 N Vario univerzális marógépet speciálisan egyedi munkadarabok és kisszériák gazdaságos gyártására tervezték nagy pecízitással. A nagy felhasználóbarát tulajdonsága által ennek a modellnek az alkalmazása különösen a gépgyártás, ipari berendezések gyártása, a termelés és alkatrész-előállítás számára ajánlott. Továbbá ez a modell a függőleges orsóhoz tartozó változtatható fordulatszám-szabályzóval van felszerelve a forgácsolási sebesség optimális beállítása érdekében.

[maincategory] Univerzális marók

A modell UWF 150 egy nagyon stabil felépítésű univerzális marógép eltolható felsőkarral és nagy asztali befogófelülettel. A nagyra dimenzionált vezetők minden tengelyen nagy asztali terhelés esetén is a stabilitás és precízió legmagasabb fokát garantálják.

[maincategory] Univerzális marók

 

A modell UWF 150 Servo egy nagyon stabil felépítésű univerzális marógép eltolható felsőkarral és nagy asztali befogófelülettel. A nagyra dimenzionált vezetők minden tengelyen nagy asztali terhelés esetén is a stabilitás és precízió legmagasabb fokát garantálják. Ennek a gépnek a különleges ismertetőjelei az elfordítható munkaasztal, a síkvezető az y- és z-tengelyen és a szervo-meghajtás előretolásokhoz és gyorsmenethez minden tengelyen.

[maincategory] Univerzális marók

 

Ez a modell egy nagyon stabil felépítésű univerzális marógép eltolható felsőkarral és nagy asztali befogófelülettel. A nagyra dimenzionált vezetők minden tengelyen nagy asztali terhelés esetén is a stabilitás és precízió legmagasabb fokát garantálják. Ez a modell egy változtatható fordulatszám-beállítóval van felszerelve a függőleges orsóhoz.

[maincategory] Univerzális marók

 

A Variomill FU 1200 E Servo univerzális marógép igazán meggyőző a masszív és nehéz szürkeöntvény-konstrukciójával, ami által ez a gép nagy munkadarabok nehéz forgácsolására optimálisan alkalmas. Ennek a gépnek a fő ismertetőjelei a szervo-meghajtás minden tengelyen, a nagyvonalúra dimenzionált munkaasztal, valamint a nagy eljárási távok.

[maincategory] Univerzális marók

 

A Variomill FU 1600 E Servo univerzális marógép igazán meggyőző a masszív és nehéz szürkeöntvény-konstrukciójával, ami által ez a gép nehéz forgácsoláshoz nagy munkadarabok esetén optimálisan alkalmas. Ennek a gépnek a fő ismertetőjelei a szervomotor minden tengelyen, a nagyvonalúra dimenzionált munkaasztal, valamint a nagy eljárási távok.