Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szekrényállványos fúrógépek

Fúrógépek Szekrényállványos fúrógépek
Rendezés:
Nézet:
7.586EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek A KBM 25 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.
7.848EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek A KBM 32 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.
8.557EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek A KBM 40 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.
9.267EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek A KBM 50 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.
16.262EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek

A KBM 63 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.

18.445EUR + ÁFA
[maincategory] Szekrényállványos fúrógépek A KBM 80 szekrényállványos-fúrógép fúrási, dörzs- és menetvágási munkákra egyedi és sorozatgyártásnál is alkalmas. A masszív szürkeöntvény szerkezet által ezeket a modelleket nehéz forgácsolási munkáknál a gépgyártásban, előállításban és ipari berendezések gyártásában lehet alkalmazni.