Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyalupadok

Munka asztalok Gyalupadok
Rendezés:
Nézet:
149EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB106MINI tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra. Speciális modell gyerekek számára.

169EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 126 tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

199EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB162L tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókokkal készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

269EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB138C tömör fa munkapad erős fakerettel és szekrénnyel készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

329EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB160L tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

349EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 123A összecsukható tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

356EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok A jutányos árú, bükkfából készült gyalupadok két hosszúságban kaphatók - 1500 és 2000 mm. A szállítási terjedelem által tartalmazott 4 db kerek-padhoroggal és tárolóalap által mindkét modell ideális választás a hobbi-barkácsoló ezermesterek részére.
379EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB155TWIN tömör fa munkapad erős fakerettel készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

394EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok A jutányos árú, bükkfából készült gyalupadok két hosszúságban kaphatók - 1500 és 2000 mm. A szállítási terjedelem által tartalmazott 4 db kerek-padhoroggal és tárolóalap által mindkét modell ideális választás a hobbi-barkácsoló ezermesterek részére.
549EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 210 tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

727EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok A bükkfából készített, klasszikus kivitelezésű Bernardo gyalupadok minden felhasználót meggyőznek a precíz gyártás és a gondos kidolgozás által, a profi-barkácsolóktól egészen az asztalosokig.
899EUR + ÁFA
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 210 C tömör fa munkapad erős fakeretű szekrénnyel és befogókkal készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.