Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyalupadok

Munka asztalok Gyalupadok
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB106MINI tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra. Speciális modell gyerekek számára.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 126 tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory]

A Holzmann WB162L tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókokkal készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB138C tömör fa munkapad erős fakerettel és szekrénnyel készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB160L tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 123A összecsukható tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

 

A jutányos árú, bükkfából készült gyalupadok két hosszúságban kaphatók - 1500 és 2000 mm. A szállítási terjedelem által tartalmazott 4 db kerek-padhoroggal és tárolóalap által mindkét modell ideális választás a hobbi-barkácsoló ezermesterek részére.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB155TWIN tömör fa munkapad erős fakerettel készült különböző felhasználási célokra. Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

 

A jutányos árú, bükkfából készült gyalupadok két hosszúságban kaphatók - 1500 és 2000 mm. A szállítási terjedelem által tartalmazott 4 db kerek-padhoroggal és tárolóalap által mindkét modell ideális választás a hobbi-barkácsoló ezermesterek részére.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 210 tömör fa munkapad erős fakerettel és fiókos kivitelben készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.

[maincategory] Gyalupadok

 

A bükkfából készített, klasszikus kivitelezésű Bernardo gyalupadok minden felhasználót meggyőznek a precíz gyártás és a gondos kidolgozás által, a profi-barkácsolóktól egészen az asztalosokig.

[maincategory] Gyalupadok

A Holzmann WB 210 C tömör fa munkapad erős fakeretű szekrénnyel és befogókkal készült különböző felhasználási célokra.Ideális amatőr és szakmai műhelyek számára.