Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mobil él-lezáró gépek

Él-lezárógépek Mobil él-lezáró gépek
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

A Holzmann KAM65PROSET kiegészítő készlet minden olyan tartozékkal rendelkezik, amely szükséges az élek tökéletes kialakításához.

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

Az EBM 50 E mobil élenyvező-készülék ideális egyenes, íves és kerek munkadarabok egyvezéséhez. Az alacsony befektetési költségek és a kompakt felépítési mód mellett ez a készülék ideálisan alkalmas minden fafeldolgozó üzem részére, műhelyben történő és szerelési alkalmazásra is. Ez a modell ezenfelül változóan beállítható előtolási sebességgel rendelkezik.

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

A Holzmann KAM55V mobil él enyvező készülék ideális egyenes, hajlított és kerek munkadarabok enyvezésére. A kompakt kialakításnak köszönhetően ez a készülék ideális minden fafeldolgozó cég számára mind a műhelyben, mind az összeszerelés során. Ezen kívül ez a modell folyamatosan állítható előtolási sebességet kínál.

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek A mobil élenyvező készülék EBM 60 Profi ideális egyenes, hajlított és kerek munkadarabok enyvezésére. Az alacsony befektetési költségek és a kompakt felépítési mód mellett ezek a készülékek ideálisan alkalmasak minden fafeldolgozó üzem részére, mind műhely, mind pedig szerelési alkalmazásra. Ez a modell ezenfelül rendelkezik a kézifogantyún változatosan beállítható előretolási sebességgel.
[maincategory] Mobil él-lezáró gépek A PEB 300 egy gazdaságos élzáró készülék, mely professzionális felhasználók igényeire van szabva. Ez a modell ötvözi egy telepített élzárógép tulajdonságait egy mobil berendezés kényelmével.
[maincategory] Mobil él-lezáró gépek A PEB 500 V mobil élzáró készülék ideális egyenes, ívelt és kerek munkadarabok enyvezéséhez. Az alacsony bekerülési költségek és a kompakt felépítés mellett ez a berendezés ideális minden fafeldolgozó üzemben, a műhelyben és összeszerelési tevékenységnél is. Kiegészítésként ez a modell fokozatmentesen állítható előtolási sebességgel rendelkezik.
[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

A Holzmann KAM65PRO mobil él enyvező készülék ideális egyenes, hajlított és kerek munkadarabok enyvezésére. A kompakt kialakításnak köszönhetően ez a készülék ideális minden fafeldolgozó cég számára mind a műhelyben, mind az összeszerelés során. Ezen kívül ez a modell folyamatosan állítható előtolási sebességet kínál.  

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

A PEB 300 modell gazdaságos él-záró gép, amely megfelel a professzionális felhasználók igényeinek. Ez a modell egyesíti a helyhez kötött peremező gép jellemzőit a mobil eszköz kényelmével.

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek A DR 500 modell magaszintű kezelési kényelmet nyújt, mivel a beépített akkunak köszönhetően vezeték nélküli üzemeltetés is lehetséges. A kompakt felépítése révén ez a berendezés ideális minden fafeldolgozó üzemben, a műhelyben és összeszerelési tevékenységnél is.
[maincategory] Mobil él-lezáró gépek

A PEB 500 VS mobil él-enyvező gép ideális egyenes, ívelt és kerek munkadarabok ragasztásához. Az alacsony beruházási költségek és a kompakt kialakítás mellett ez az eszköz ideális minden faipari cég számára, mind a műhelyben, mind a szerelvényen. Ezen túlmenően ez a modell folyamatosan állítható előtolással rendelkezik.

[maincategory] Mobil él-lezáró gépek