Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Élcsiszolók

Köszörűk Élcsiszolók
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Élcsiszolók

A PKFM 100 élmegmunkáló-gép ideálisan alkalmas különböző anyagok sorjázására és lekerekítésére, valamint a hegesztési varratok eldolgozására. Alkalmazási területe elsősorban a fémfeldolgozó ipar.

[maincategory] Élcsiszolók

 

A PKFM 150 élmegmunkáló-gép ideálisan alkalmas különböző anyagok sorjázására és lekerekítésére, valamint a hegesztési varratok eldolgozására. Alkalmazási területe elsősorban a fémfeldolgozó ipar

[maincategory] Élcsiszolók

A KFM 100 K él-marógép ideális eszköz a különböző anyagok sorjátlanítására és él-letörésére. A költséghatékony modell mind a belső, mind a külső élek letörésére szolgál, valamint a kontúrok marásához és furatokhoz 20 mm átmérőig könnyen használható.

[maincategory] Élcsiszolók

 

A KFM 140 élmarógépet kifejezetten sorjázásra, optikai szögek feldolgozására és egyenes élek gazdaságos hegesztési varrás előkészítésére tervezték. Ez a modell az acél- és gépgyártásban, valamint az összeszerelési területen alkalmazható.

[maincategory] Élcsiszolók

A KFM 175 él marógépet kifejezetten sorjázásra, optikai szögek eldolgozására és egyenes élek hegesztési varratai előkészítésére tervezték. A vezetősínbe beépített görgők biztosítják a folyamatos adagolást a munka során.

[maincategory] Élcsiszolók

A KFM 600 S él-marógép alkalmas különböző anyagok, például alumínium, réz, sárgaréz, műanyag stb. Alkalmazása elsősorban a fémfeldolgozó iparágban találja ezt a modellt.

[maincategory] Élcsiszolók

 

A KFM 600 Duo él-marógép alkalmas különböző anyagok, például alumínium, réz, sárgaréz, műanyag stb. Alkalmazása elsősorban a fémfeldolgozó iparágban találja ezt a modellt. 

[maincategory] Élcsiszolók

 

Az élmegmunkáló gép KFM 200 M a legkülönfélébb anyagok sorjátlanításához és élkészítéséhez, valamint gazdasági hegesztési varrat előkészítésére a legjobban alkalmas. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképpen a fémfeldolgozó iparban ajánlott.

[maincategory] Élcsiszolók

 

A KSM 500 S élcsiszológép különböző anyagok sorjázására és fózolására szolgál, mint pl. alumínium, vörösréz, sárgaréz, műanyagok, stb., de speciálisan alkalmas kemény anyagokhoz is HRC63 keménységig. Ezt a modellt főleg a fémfeldolgozó iparban alkalmazzák.

[maincategory] Élcsiszolók

Az élmegmunkáló gép KFM 500 M sorjátlanításához és a legkülönfélébb anyagok élezésére, valamint gazdasági hegesztési varrat előkészítésére a legjobban alkalmas. Ennek a gépnek az alkalmazása legfőképpen a fémfeldolgozó iparban ajánlott.