Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asztali marógépek merev maróorsóval

Marógépek Asztali marógépek merev maróorsóval
Rendezés:
Nézet:
1.256EUR + ÁFA
[maincategory] Asztali marógépek merev maróorsóval Az asztali marógép T 650 sorozatszerűen 4 fordulatszámmal és jobb-/balmenettel felszerelt, ami által az optimális illeszkedés a mindenkori munkadarabhoz biztosított. Az opciós görgős asztal által a nagyobb munkadarabok megmunkálása pótlólag könnyebbé válik.
6.288EUR + ÁFA
[maincategory] Asztali marógépek merev maróorsóval A T 1300 asztali marógép fejlesztésekor a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra és az egyszerű kezelhetőségre helyeztük, biztosítván így a jó munkafeltételeket és az optimális kezelői kényelmet. A szürkeöntvényből és acélból készült stabil konstrukció tartósan nagy gyártási minőséget és precíziót garantál. 
7.575EUR + ÁFA
[maincategory] Asztali marógépek merev maróorsóval A T 1300 E asztali marógép fejlesztésekor a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra és az egyszerű kezelhetőségre helyeztük, biztosítván így a jó munkafeltételeket és az optimális kezelői kényelmet. A szürkeöntvényből és acélból készült stabil konstrukció tartósan nagy gyártási minőséget és precíziót garantál.