Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fémipari elszívók

Fémipari gépek Fémipari elszívók
Rendezés:
Nézet:
323EUR + ÁFA
[maincategory] Fémipari elszívók Az MSA 300 elszívóberendezés kifejezetten alkalmas fémpor és -forgács elszívására kettős csiszolóknál, fémszalagcsiszolóknál, stb. A sorozatszerű konzol használatával e modellt felszerelhetjük falra vagy közvetlenül a gép állványára. Az opcionálisan kapható elhúzóablakos y-adater segítségével egyidejüleg akár két gépet is csatlakoztathatunk az elszívóhoz.
590EUR + ÁFA
[maincategory] Fémipari elszívók Az MSA 750 elszívóberendezés kifelyezetten alkalmas kettőscsiszolók, fém-szalagcsiszolók stb. fémporának és -forgácsának elszívására. Felhasználási területét ez a modell főleg mechanikus műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben találjhatja meg.
670EUR + ÁFA
[maincategory] Fémipari elszívók A Bernardo alsóállvány D modell MSA 500 elszívóval ideális fémpor és fémforgács elszívására kettős köszörű, fémiparipolírozó, stb. géphez. Alkalmazási területeennek a modellnek elsősorban mechanikai műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben ajánlatos. 
743EUR + ÁFA
[maincategory] Fémipari elszívók

A Bernardo MSA 1500 elszívó ideális fémpor és fémforgács elszívására kettős köszörű, fémipari szalagcsiszoló, stb. géphez. Professzionális felhasználóknak mechanikai műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben ajánlott.