Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fémipari elszívók

Fémipari gépek Fémipari elszívók
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Fémipari elszívók

 

Az MSA 300 elszívóberendezés kifejezetten alkalmas fémpor és -forgács elszívására kettős csiszolóknál, fémszalagcsiszolóknál, stb. A sorozatszerű konzol használatával e modellt felszerelhetjük falra vagy közvetlenül a gép állványára. Az opcionálisan kapható elhúzóablakos y-adater segítségével egyidejűleg akár két gépet is csatlakoztathatunk az elszívóhoz.

[maincategory] Fémipari elszívók

 

Az MSA 750 elszívóberendezés kifejezetten alkalmas kettős-csiszolók, fém-szalagcsiszolók stb. fémporának és -forgácsának elszívására. Felhasználási területét ez a modell főleg mechanikus műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben találhatja meg.

[maincategory] Fémipari elszívók

 

A Bernardo alsóállvány D modell MSA 500 elszívóval ideális fémpor és fémforgács elszívására kettős köszörű, fémipari-polírozó, stb. géphez. Alkalmazási területe ennek a modellnek elsősorban mechanikai műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben ajánlatos. 

[maincategory] Fémipari elszívók

A Bernardo MSA 1500 elszívó ideális fémpor és fémforgács elszívására kettős köszörű, fémipari szalagcsiszoló, stb. géphez. Professzionális felhasználóknak mechanikai műhelyekben és fémfeldolgozó üzemekben ajánlott.