Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Síkköszörűk

Köszörűk Síkköszörűk
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Síkköszörűk Ezek a modellek 1300 kg-ig terjedő munkadarabok és 2350 x 660 mm-es őrlési felületek megmunkálására alkalmasak. A széles körű szabványos berendezések, mint például: számítógéppel vezérelt függőleges szállítás, párhuzamos eltávolító eszköz mikrométeres beállítással, mágneslemez demagnetizáló eszközzel, valamint 2 tengelyes digitális kijelzővel, ezek a modellek optimális teljesítménycsomagot kínálnak a felhasználó számára.
0EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk Ezek a modellek max. 900 kg-os munkadarabok és max. 1700 x 560 mm köszörűfelület megmunkálására alkalmas. Az átfogó szériafelszerelés, mint pl.: számítógépvezérelt függőleges beállítás, párhuzamos lehúzóberendezés mikrométer-állítással, mágneses lemez lemágnesező berendezéssel, valamint a 2-tengelyes-digitális mutató által ez a modell optimális teljesítménycsomagot kínál a felhasználók számára.
9.932EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk A BSG 2040 MC egy igen masszív felépítésű síkköszörűgép kompakt méretekkel. Egyszerű kezelhetősége által ez a gép ideális iskolák, tanműhelyek számára, de szerszám és formagyártásra is alkalmas.
16.361EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk A BSG 2040 TDC hidraulikus síkköszörűgép kiemelkedik átfogó felszereltségével, mint például a computer irányította vertikális beállítás, a mikrométer-beállításos párhuzamos lehúzó-berendezés, a mágneslemez demagnetizáló- berendezéssel valamint 2-tengelyes digitális kijelző.
20.825EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk

A masszív felépítésű BSG-széria síkköszörű gépei sorozatszerűen automatikus függőleges beállítással vannak felszerelve. Minden fő felépítési csoport, mint az állvány, nyereg és szán minőségi öntvényből vannak előállítva. Az átfogó standard tartozékok által ezek a modellek optimális teljesítménycsomagot kínálnak a szerszám- és formagyártás számára.

23.356EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk A masszív felépítésű BSG-széria síkköszörűgépei sorozatszerűen automatikus függőleges beállítással vannak felszerelve. Minden fő felépítési csoport, mint az állvány, nyereg és szán nagyértékű öntvényből vannak előállítva. Az átfogó standard tartozékok által ezek a modelle optimális teljesítménycsomagot kínálnak a szerszám- és formagyártás számára.
30.167EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk A BSG 4080 TDC modellek max. 500 kg-os munkadarabok és max. 900 x 450 mm köszörűfelület megmunkálására alkalmasak. Az átfogó szériafelszerelés, mint pl.: számító- gépvezérelt függőleges beállítás, párhuzamos lehúzó- berendezés mikrométer-állítással, mágneses lemez lemágnesező berendezéssel, valamint a 2-tengelyes- digitális mutató által ezek a modellek optimális teljesítménycsomagot kínálnak a felhasználók számára.
31.760EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk A BSG 40100 TDC modellek max. 600 kg-os munkadarabok és max. 1130 x 450 mm köszörűfelület megmunkálására alkalmasak. Az átfogó szériafelszerelés, mint pl.: számító- gépvezérelt függőleges beállítás, párhuzamos lehúzó- berendezés mikrométer-állítással, mágneses lemez lemágnesező berendezéssel, valamint a 2-tengelyes- digitális mutató által ezek a modellek optimális teljesítménycsomagot kínálnak a felhasználók számára.
45.294EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk Ezek a modellek max. 700 kg-os munkadarabok és max. 1150 x 560 mm köszörűfelület megmunkálására alkalmas. Az átfogó szériafelszerelés, mint pl.: számítógépvezérelt függőleges beállítás, párhuzamos lehúzóberendezés mikrométer-állítással, mágneses lemez lemágnesező berendezéssel, valamint a 2-tengelyes-digitális mutató által ez a modell optimális teljesítménycsomagot kínál a felhasználók számára.
51.187EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk
58.390EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk
64.939EUR + ÁFA
[maincategory] Síkköszörűk