Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerszámmarók

Marógépek Szerszámmarók
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Szerszámmarók Az univerzális szerszámmarógép TRM 750 könnyű és középnehéz marómunkák kivitelezésére alkalmas. Ez a modell már a standard-tartozékaival lehetővé teszi a vízszintes, függőleges és ferde marási munkálatok elvégzését. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképpen a szerszám- és formagyártásban, modellezésben ajánlott, de képzési területen is szívesen alkalmazzák ezt a gépet.
[maincategory] Szerszámmarók Maximum 200 kg-os munkadarabok megmunkálására szolgál a WFM 750 Servo szerszámkészítő marógép. A stabil és nehéz öntöttvas szerkezettel és a gép részegységek nagy merevségével e típus teljesíti a precíziós munkák legfontosabb követelményeit. E gép legfontosabb jellemzői az összes tengely elektronikus kézikerekes szervohajtása, valamint a fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás.
[maincategory] Szerszámmarók A hagyományos univerzális szerszámmarógép WFM 800 max. 300 kg súlyú munkadarabok megmunkálására van tervezve. A stabil és nehéz szürkeöntvény-konstrukció és a gépgyártási csoport nagy szilárdsága által ez a modell a legjobb feltételeket teljesíti a pontos munkához. Ennek a gépnek a legfőbb alkalmazási területei a szerszám- és formagyártás, valamint a modellezés és mintagyártás.
[maincategory] Szerszámmarók

Maximum 200 kg-os munkadarabok megmunkálására szolgál a WFM 800 Servo szerszámkészítő marógép. A stabil és nehéz öntöttvas szerkezettel és a gép részegységek nagy merevségével e típus teljesíti a precíziós munkák legfontosabb követelményeit. E gép legfontosabb jellemzői az összes tengely elektronikus kézikerekes szervohajtása, valamint a fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás.

[maincategory] Szerszámmarók Maximum 200 kg-os munkadarabok megmunkálására szolgál a WFM 800 Servo szerszámkészítő marógép. A stabil és nehéz öntöttvas szerkezettel és a gép részegységek nagy merevségével e típus teljesíti a precíziós munkák legfontosabb követelményeit. E gép legfontosabb jellemzői az összes tengely elektronikus kézikerekes szervohajtása, valamint a fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás.
[maincategory] Szerszámmarók Az univerzális szerszámmarógép TRM 900 könnyű és középnehéz marómunkák kivitelezésére alkalmas. Ez a modell már a standard-tartozékaival lehetővé teszi a vízszintes, függőleges és ferde marási munkálatok elvégzését. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképpen a szerszám- és formagyártásban, modellezésben ajánlott, de képzési területen is szívesen alkalmazzák ezt a gépet.