Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üregelő-vésőgépek

Fúró-, csapozó- és vésőgépek Üregelő-vésőgépek
Rendezés:
Nézet:
621EUR + ÁFA
[maincategory] Üregelő-vésőgépek A HM 25 vésőgéppel az átfogó tartozékok alapján (gyorsszorító-satu, hosszanti-ütköző,…) a szögletes hosszlyukak egyszerűen, gyorsan és hatékonyan sorozatban előállíthatók. Ennek a modellnek a további előnye a 180°-kal elállítható orsófej nagyobb munkadarabok megmunkálásához.
799EUR + ÁFA
[maincategory] Üregelő-vésőgépek

A Holzmann STM26 nagyteljesítményű vésőgép kiterjedt alaptartozékai által alkalmas a szögletes hosszanti lyukak egyszerű és gyors kialakítására.

862EUR + ÁFA
[maincategory] Üregelő-vésőgépek A HM 25 Top a HM 25 vésőgép továbbfejlesztett változata. Ennél a modellnél az orsófej jobbra, valamint balra is 22,5°-kal elfordítható, a munkaasztal előre és hátra fordítható.
999EUR + ÁFA
[maincategory] Üregelő-vésőgépek

A Holzmann STM26S nagyteljesítményű vésőgép kiterjedt alaptartozékai által alkalmas a szögletes hosszanti lyukak egyszerű és gyors kialakítására.

1.387EUR + ÁFA
[maincategory] Üregelő-vésőgépek A HM 30 Porta vésőgép a felépítési módja és felszereltsége által különösen alkalmas nagyobb munkadarabok, mint pl. ajtók, ablakkeretek stb. megmunkálására. Ez a modell egyedi- és sorozatmunkáknál is optimálisan alkalmazható.