Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szármaró köszörűgépek

Élezőgépek Szármaró köszörűgépek
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Szármaró köszörűgépek

Az EMG 14 szármaró köszörűgépek ideálisak HSS és keményacél szármarók köszörülésére. A 0° és 5° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható 2-es, 3-as és 4-es vágóélű marókhoz.

[maincategory] Szármaró köszörűgépek

 

Az EMG 30 szármaró köszörűgépek ideálisak HSS és keményacél szármarók köszörülésére. A 0° és 5° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható 2-es, 3-as és 4-es vágóélű marókhoz.

[maincategory] Szármaró köszörűgépek
 

Az EMG 14 szármaró köszörűgépek ideálisak HSS és keményacél szármarók köszörülésére. A 0° és 5° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható 2-es, 3-as és 4-es vágóélű marókhoz. Bővítményként ez a modell rendelkezik egy kiegészítő berendezéssel a külső spirál-vágóél köszörüléséhez.

[maincategory] Szármaró köszörűgépek
 

Az EMG 30 szármaró köszörűgépek ideálisak HSS és keményacél szármarók köszörülésére. A 0° és 5° között állítható csúcsszög miatt ez a modell univerzálisan használható 2-es, 3-as és 4-es vágóélű marókhoz.  Bővítményként ez a modell rendelkezik egy kiegészítő berendezéssel a külső spirál-vágóél köszörüléséhez.