Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fúró-marók

Marógépek Fúró-marók
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Fúró-marók

 

A fúró- és marógépek BF 22 L Vario már alapfelszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és szegnyereg-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.

[maincategory] Fúró-marók

 

A fúró- és marógépek BF 22 LD Super már alapfelszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és szegnyereg-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 22 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.

[maincategory] Fúró-marók A Fúró- és marógépek BF 28 L Vario már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] Fúró-marók A Fúró- és marógépek BF 28 LD Super már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 28 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] Fúró-marók A fúró- és marógép KF 10 kis felépítési módja által barkácsolók és hobbimesterek fúrási és marási munkálataihoz a legjobban alkalmas.
[maincategory] Fúró-marók A fúró- és marógép KF 10 L kis felépítési módja által barkácsolók és hobbimesterek fúrási és marási munkálataihoz a legjobban alkalmas. Ez a modell pótlólag kitűnik a nagyobb munkaasztal és a hosszabb eljárási táv által.
[maincategory] Fúró-marók A precíz marógép KF 20 a legjobban alkalmas fúrási, marási, süllyesztési munkálatokhoz kicsi munkadarabok esetében. A kicsi és vibrálásmentes felépítési módja által e modell alkalmazása igényes modellezőknek ajánlott.
[maincategory] Fúró-marók Az fúró- és marógép KF 10 HS biztosíja a kefe nélküli egyenáramú motorja által az orsó magas forgási nyugalmát valamint egyenletes meghajtását. A meggyőző ár- és teljesítményaránya által ez a modell ajánlott modellépítőknek ill. hobbi-barkácsolóknak.
[maincategory] Fúró-marók A precíz KF 20 L marógép a legjobban alkalmas fúrási, marási, süllyesztési munkálatokhoz kicsi munkadarabok esetében. A kicsi és vibrálásmentes felépítési módja által e modell alkalmazása igényes modellezőknek ajánlott.
[maincategory] Fúró-marók A KF 20 Super marógép a kefe nélküli egyenáramú motor által nagymértékű futási nyugalmat és egyenletes meghajtást biztosít a teljes fordulatszámtartományon keresztül.
[maincategory] Fúró-marók A KF 20 L Super marógép a kefe nélküli egyenáramú motor által nagymértékű futási nyugalmat és egyenletes meghajtást biztosít a teljes fordulatszámtartományon keresztül.
[maincategory] Fúró-marók

A HolzmannBF16V fúró-marógép már alapkiszerelésben digitális fordulatszám mutatóval felszerelt. Ez a gép professzionális felhasználónál, modellezésben, de képzési területen is alkalmazható.

[maincategory] Fúró-marók A precíz KF 16 Vario fúró- és marógép kiválóan alkalmas kisebb munkadarabok fúrására, marására ill. Süllyesztési munkálataira. A kicsi és vibrációmenten felépítése által ez modell megtalálja helyét barkácsolók ill. hobbi-ezermesterek körében.
[maincategory] Fúró-marók A kicsi és kompakt fúró- és marógép KF 16 L Vario sorozatszerűen digitális fordulatszám- és szegnyeregemelkedés-mutatóval felszerelt. Ennek a modellnek az alkalmazása igényes fi nommechanikai műszerészeknek és modellezőknek ajánlott.
[maincategory] Fúró-marók A kicsi és kompakt fúró- és marógép KF 16 L Vario sorozatszerűen digitális fordulatszám- és fúrásmélység-mutatóval felszerelt. Ennek a modellnek az alkalmazása igényes finommechanikai műszerészeknek és modellezőknek ajánlott.
[maincategory] Fúró-marók

 

Ez a modell,  KF 25 D Vario már alapkiszerelésben digitális fordulatszám- és szegnyereg-emelkedés mutatóval felszerelt. Ez a gép professzionális felhasználónál, modellezésben, de képzési területen is alkalmazható.

[maincategory] Fúró-marók

A HolzmannBF20V fúró-marógép már alapkiszerelésben digitális fordulatszám mutatóval felszerelt. Ez a gép professzionális felhasználónál, modellezésben, de képzési területen is alkalmazható.

[maincategory] Fúró-marók A KF 25 L Vario fúró- és marógép alapkiszerelésben digitális fordulatszám- és szegnyeregemelkedés-mutatóval felszerelt. Ez a modell pótlólag 490 mm-es eljárási távot kínál az x-tengelyen. Ez a gép professzionális felhasználónál, modellezésben, de képzési területen is alkalmazható.
[maincategory] Fúró-marók A Holzmann BF 25VLN fúró-marógép nagyméretű asztallal és fokozatmentes fordulatszám szabályozással kitűnő választás professzionális felhasználók számára.
[maincategory] Fúró-marók A KF 25 Pro alapkiszerelésben digitális fordulatszám- és szegnyeregemel- kedés-mutatóval felszerelt és pótlólag 490 mm-es eljárási távot kínál az x-tengelyen. Ez a modell sorozatszerűen egy erős hajtómotorral (0,90 kW), ill. max. 3000 fordulat/perc fordulatszámmal felszerelt. Ezt a gépet professzionális felhasználónál, modellezésben, de képzési területen is szívesen alkalmazzák.