Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Függőleges szalagfűrészek

Fűrészgépek Függőleges szalagfűrészek
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 310 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Ez a modell túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 360 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Ez a modell túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 460 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Ez a modell túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 520 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Ez a modell túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 610 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 1000 függőleges szalagfűrész csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Ez a modell túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 520 A függőleges szalagfűrész automatikus asztali előretolóval van felszerelve. Ez a modell csaknem minden fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek, színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Túlnyomórészt az általános termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 610 A függőleges szalagfűrész egy automatikus asztali előretolóval van felszerelve. Ez a modell csaknem minden 
fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek,
színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Túlnyomórészt
az általános  termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.
[maincategory] Függőleges szalagfűrészek A VMS 1000 A függőleges szalagfűrész egy automatikus asztali előretolóval van felszerelve. Ez a modell csaknem minden 
fűrészelhető anyag (pl. acél, műanyag, vasmentes-fémek,
színesfémek, …) fűrészelésére alkalmas. Túlnyomórészt
az általános  termelésben, a szerszám- és berendezésgyártásban, lyukasztó- és vágószerszámok előállításánál alkalmazható.