Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hosszúvillás raklapemelők

Raklapemelők Hosszúvillás raklapemelők
Rendezés:
Nézet:
672EUR + ÁFA
[maincategory] Hosszúvillás raklapemelők

A hosszúvillás raklapemelő PHW 2,0 L - 1800 fel van szerelve egy szilárd szerkezetű emelővillával, melynek hossza 1800 mm. Ideális tehermozgatásra akár 2000 kg-os emelt felületen. Mivel a villa hossza nagyobb, ez a kézi hidraulikus emelő különösen ajánlott a teherszállító cégek számára, vagy olyan helyeken ahol terjedelmesebb tárgyakat kell megmozgatni biztonságosan.
 

713EUR + ÁFA
[maincategory] Hosszúvillás raklapemelők

A hosszúvillás raklapemelő PHW 2,0 L - 2000 fel van szerelve egy szilárd szerkezetű emelővillával, melynek hossza 2000 mm. Ideális tehermozgatásraakár 2000 kg-os emelt felületen. Mivel a villa hossza nagyobb, ez a kézi hidraulikus emelő különösen ajánlott a teherszállító cégek számára, vagy olyan helyeken ahol terjedelmesebb tárgyakat kell megmozgatni biztonságosan.
 

1.104EUR + ÁFA
[maincategory] Hosszúvillás raklapemelők

A hosszúvillás raklapemelő PHW 2,0 L - 2500 fel van szerelve egy szilárd szerkezetű emelővillával, melynek hossza 2500 mm. Ideális tehermozgatásra akár 2000 kg-os emelt felületen. Mivel a villa hossza nagyobb, ez a kézi hidraulikus emelő különösen ajánlott a teherszállító cégek számára, vagy olyan helyeken ahol terjedelmesebb tárgyakat kell megmozgatni biztonságosan.