Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Stabil görgős asztalok

Görgős asztalok Stabil görgős asztalok
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Stabil görgős asztalok

A Holzmann RB9L görgőpálya 9 görgővel praktikus segédeszköz hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására.

[maincategory] Stabil görgős asztalok A görgőpálya RB 4 különösen praktikus segédeszköz hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására. Egyénre szabottan alkalmazható és tetszés szerint bővíthető, és az utánszerelhető PVC-bevont görgők által kényes anyagok esetén is alkalmazható.
[maincategory] Stabil görgős asztalok

A Holzmann RB9 görgőpálya 9 görgővel praktikus segédeszköz hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására.

[maincategory] Stabil görgős asztalok

A Holzmann RB9A hosszabbítható görgőpálya 9 görgővel praktikus segédeszköz hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására.

[maincategory] Stabil görgős asztalok Az RB 7 görgőpályák különösen praktikus segédeszközök hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására. Egyénre szabottan alkalmazhatók és tetszés szerint bővíthetők, és az utánszerelhető PVC-bevont görgők által kényes anyagok esetén is alkalmazhatók.
[maincategory] Stabil görgős asztalok

Az RB 10 görgőpályák különösen praktikus segédeszközök hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására. Egyénre szabottan alkalmazhatók és tetszés szerint bővíthetők, és a felszerelhető PVC-bevont görgők által kényes anyagok esetén is alkalmazhatók.

[maincategory] Stabil görgős asztalok Az RB 13 görgőpályák különösen praktikus segédeszközök hosszú és nehéz munkadarabok felhelyezésére és mozgatására. Egyénre szabottan alkalmazhatók és tetszés szerint bővíthetők, és a felszerelhető PVC-bevont görgők által kényes anyagok esetén is alkalmazhatók.