Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nehézgépszállító zsámolyok

Gépmozgatók Nehézgépszállító zsámolyok
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Nehézgépszállító zsámolyok A Bernardo STF 4 N nehézgép szállító zsámoly a legkülönfélébb gépek és berendezések mozgatására ajánlott. A kormányzórúd által könnyen irányítható még viszonylag kis helyeken is.  Maximális terhelhetősége 4 tonna.
 
[maincategory] Nehézgépszállító zsámolyok

A Bernardo STF 8 N nehézgép szállító zsámoly a legkülönfélébb gépek és berendezések mozgatására ajánlott. A kormányzórúd által könnyen irányítható még viszonylag kis helyeken is. Maximális terhelhetősége 8 tonna.
 

[maincategory] Nehézgépszállító zsámolyok A Bernardo STF 12 N nehézgép szállító zsámoly a legkülönfélébb gépek és berendezések mozgatására ajánlott. A kormányzórúd által könnyen irányítható még viszonylag kis helyeken is. Maximális terhelhetősége 12 tonna.
 
[maincategory] Nehézgépszállító zsámolyok A Bernardo STF 16 N nehézgép szállító zsámoly a legkülönfélébb gépek és berendezések mozgatására ajánlott. A kormányzórúd által könnyen irányítható még viszonylag kis helyeken is. Maximális terhelhetősége 16 tonna.
[maincategory] Nehézgépszállító zsámolyok

A Bernardo STF 18 N nehézgép szállító zsámoly a legkülönfélébb gépek és berendezések mozgatására ajánlott. A kormányzórúd által könnyen irányítható még viszonylag kis helyeken is. Maximális terhelhetősége 18 tonna.