Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ollós emelőasztalok

Emelőasztalok Ollós emelőasztalok
Rendezés:
Nézet:
722EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo MHB 150 álló ollós emelőasztal helyben történő emelésre használható legfeljebb 150 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal rámpával van ellátva a rakodás megkönnyítésére, a felrakott teher satuval az asztalhoz rögzíthető a biztonságos emeléshez.

1.256EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo MHB 500 álló ollós emelőasztal helyben történő emelésre használható legfeljebb 500 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal rámpával van ellátva a rakodás megkönnyítésére, a felrakott teher satuval az asztalhoz rögzítető a biztonságos emeléshez.

2.271EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 300 elektrohidraulikus mobil ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 300 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.369EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 300 D elektrohidraulikus mobil horizontális dupla-ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 300 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.369EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1000 U felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal U-alakú platformmal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztal nyitott oldalán betolható. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve.

2.413EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 750 elektrohidraulikus mobil ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 750 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.445EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 500 elektrohidraulikus mobil ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 500 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.445EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 500 D elektrohidraulikus mobil horizontális dupla-ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 500 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.609EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo ES 800 D elektrohidraulikus mobil horizontális dupla-ollós emelőasztal különböző terhek emelésére használható legfeljebb 750 kg-ig raktározási és gyártási munkához. Az emelőasztal kerekkel van ellátva a teher mozgathatóságának megkönnyítésére. Eredményesen alkalmazható üzletekben, raktárakban, üzemekben áruk, alapanyagok emelésére és mozgatására.

2.795EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1501 G felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal nagyméretű emelőasztallal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztalra tolható rámpa segítségével. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve.


 

2.850EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1001 G felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal nagyméretű emelőasztallal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztalra tolható rámpa segítségével. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve
 

2.915EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1002 G felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal nagyméretű, hosszított emelőasztallal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztalra tolható rámpa segítségével. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve

3.461EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1500 U felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal U-alakú platformmal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztal nyitott oldalán betolható. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve.

3.548EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 1502 G felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal nagyméretű, hosszított emelőasztallal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztalra tolható rámpa segítségével. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve.

3.581EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo SSHT 1000 D elektrohidraulikus duplaollós emelőasztal padlóhoz rögzíthető. vagy padozatba süllyeszthető a biztonságos emeléshez. A süllyesztett változat helytakarékos. Raktárakban, ipari üzemekben ideálisan alkalmazható.

3.984EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo SSHT 2000 D elektrohidraulikus duplaollós emelőasztal padlóhoz rögzíthető. vagy padozatba süllyeszthető a biztonságos emeléshez. A süllyesztett változat helytakarékos. Raktárakban, ipari üzemekben ideálisan alkalmazható.

4.202EUR + ÁFA
[maincategory] Ollós emelőasztalok

A Bernardo FSHT 2001 G felületre szerelhető elektrohidraulikus emelőasztal nagyméretű emelőasztallal. Nehéz terhek egyszerű megemelésére, a raklapemelő az emelőasztalra tolható rámpa segítségével. Szabvány szerint elektromos emelőrendszerrel felszerelve.