Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Furat-palást köszörűk

Köszörűk Furat-palást köszörűk
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az URS 500 N univerzális körköszörűgép max. 200 mm átmérőjű munkadarabok külső körköszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása főképp a gépgyártásban, forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák elkészítésére is gyártáskor.

[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az univerzális körköszörűgép URS 800 N már a standard felszerelésében (belső köszörűberendezés, 2-tengelyes-helyzetmutató, stb.) sem hagy kívánnivalót maga után. Koncepciója alapján ez a gép kiemelkedően alkalmas a forma- és szerszámgyártásban való alkalmazásra, de kisebb szériák előállításánál is alkalmazható ez a modell.

[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az univerzális körköszörűgép URS 1000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.

[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az univerzális körköszörűgép URS 1500 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.

[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az univerzális körköszörű gépek URS 2000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ezeknek a modelleknek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.

[maincategory] Furat-palást köszörűk

 

Az univerzális körköszörű gépek URS 3000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ezeknek a modelleknek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.