Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Furat-palást köszörűk

Köszörűk Furat-palást köszörűk
Rendezés:
Nézet:
21.218EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az URS 500 N univerzális körköszörűgép max. 200 mm átmérőjű munkadarabok külső körköszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása főképp a gépgyártásban, forma- és szerszámgyártásban ajánlott, de kisszériák elkészítésére is gyártáskor.
22.374EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az univerzális körköszörűgép URS 800 N már a standard felszerelésében (belső köszörűberendezés, 2-tengelyes-helyzetmutató, stb.) sem hagy kívánnivalót maga után.
Koncepciója alapján ez a gép kiemelkedően alkalmas a forma- és szerszámgyártásban való alkalmazásra, de kisebb szériák előállításánál is alkalmazható ez a modell.
28.923EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az univerzális körköszörűgép URS 1000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szeszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.
32.633EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az univerzális körköszörűgép URS 1500 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ennek a modellnek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szeszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.
64.393EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az univerzális körköszörűgépek URS 2000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ezeknek a modelleknek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szeszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.
74.216EUR + ÁFA
[maincategory] Furat-palást köszörűk Az univerzális körköszörűgépek URS 3000 N max. 320 mm átmérőjű munkadarabok külső köszörülési munkálatainak a kivitelezésére alkalmas, a szériaszerű belső köszörűberendezés által az alkalmazási terület pótlólag kibővül. Ezeknek a modelleknek az alkalmazása legfőképp a gépgyártásban, a forma- és szeszámgyártásban ajánlott, de kisszériák készítésére is a termelésben.