Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Körfűrészek

Fűrészgépek Körfűrészek
Rendezés:
Nézet:
166EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A vágó-köszörűgép TSM 355 kiemelkedően alkalmas különböző anyagok gyors vágásához. Csekély súlya által ez a gép ideális mobil alkalmazásra építkezési helyen és szerelési területen.
179EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek

A Holzmann MKS180 körfűrészgép alkalmas különböző anyagok gyors vágásához. Kis súlyának köszönhetően ez a gép ideális mobil alkalmazásra építkezési helyen és szerelési területen.

289EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek

A Holzmann MKS355ECO körfűrészgép alkalmas különböző anyagok gyors vágásához. Kis súlyának köszönhetően ez a gép ideális mobil alkalmazásra építkezési helyen és szerelési területen.

325EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A vágó-körfűrész MKS 355 ideális munkaeszköz építkezési helyeken és szerelési alkalmazáshoz. Ez a modell összehasonlítván a hagyományos szalagfűrészekkel 2,5-szer gyorsabb vágás esetén és ezenkívül környezetbarátabb, mivel a kenő- és hűtőfolyadékok alkalmazása elmarad.
359EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek

A Holzmann MKS355 körfűrészgép alkalmas különböző anyagok gyors vágásához. Kis súlyának köszönhetően ez a gép ideális mobil alkalmazásra építkezési helyen és szerelési területen.

498EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek

A Holzmann MKS225 körfűrészgép alkalmas különböző anyagok gyors vágásához. Kis súlyának köszönhetően ez a gép ideális mobil alkalmazásra építkezési helyen és szerelési területen.

594EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A kompakt szerelőfűrész CS 225 csekély önsúlyával és kézhezálló méreteivel egy ideális munkaeszköz építkezési és szerelési alkalmazásra.
1.081EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A CS 250 Eco manuális fémkörfűrész meggyőző ár-teljesítmény arányt kínál takarékos felhasználók számára. A robusztus kivitelezése, a precíz vágási eredményei és az egyszerű használata által kiválóan alkalmas ez a modell hobbi-barkácsolók számára, de ugyanakkor építkezés és montázs területén is.
1.201EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A jutányos fémkörfűrész CS 250 elfordítható hajtóműfejjel egy ideális gép építkezési helyeken, szerelési alkalmazáskor, a mezőgazdaságban és hobbi-területen.
1.801EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A kézi fémkörfűrészek CS 275 H kiemelkedően alkalmasak a 2 forgácsolási sebesség által profilok, csövek, vas-, nemesacél- és színesfém tömöranyagok fűrészelésére. A robosztus kivitelezés, a precíz forgácsolási eredmények és az egyszerű használat által ezek a gépek nélkülözhetetlenek fémfeldolgozó üzemekben.
2.140EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A CS 315 L fémkörfűrész komplett kiszerelése által optimális ár-teljesítmény arányt kínál fémfeldolgozó üzemek részére. A speciális satu precíz és sorjamentes vágást biztosít.
2.173EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A kézi fémkörfűrészek CS 315 H kiemelkedően alkalmasak a 2 forgácsolási sebesség által profilok, csövek, vas-, nemesacél- és színesfém tömöranyagok fűrészelésére. A robosztus kivitelezés, a precíz forgácsolási eredmények és az egyszerű használat által ezek a gépek nélkülözhetetlenek fémfeldolgozó üzemekben.
2.380EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A CS 350 L hideg-körfűrész komplett felszerelése által optimális ár-teljesítmény arányt kínál fémfeldolgozó üzemek részére. A speciális satu precíz és sorjamentes vágást biztosít.
3.264EUR + ÁFA
[maincategory] Körfűrészek A félautomata fémkörfűrészt CS 350 SA speciálisan alkatrészek és kisszériák gazdasági fűrészmegmunkálására tervezték. Így ez a gép speciálisan olyan üzemek számára alkalmas, amelyeknek egy megbízható készülékre van szükségük a mindennapi fűrészmunkákhoz.