Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

550 - 1000 mm csúcstávolságig

Esztergák 550 - 1000 mm csúcstávolságig
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 550 WQV precíz vezérorsós esztergagépet a DIN-standard szigorú előírásai szerint gyártják. E modell különlegessége a nagy hosszanti előretolási tartomány 6 szabadon választható előretolással, valamint a szériaszerű síkelőretolás. Ez a modell
pótlólag egy elektronikusan beállítható fordulatszám-szabályzóval, valamint egy 2-tengelyes helyzetmutatóval rendelkezik.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 750 LZ esztergagép sorozatszerűen vezér- és vonóorsóval van felszerelve menetvágáshoz, ill. automatikus előretoláshoz. Újdonság ennél a modellnél a szériaszerű csúszókuplung és a mikrométer-hosszanti ütköző. Továbbá lehetőség nyílik, a gépet pótlólag egy FA 16-os marófeltéttel felszerelni.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 600 G esztergagép alapfelszereltségéhez tartozik egy vezető- és húzóorsó menetvágáshoz, ill. az automatikus hosszanti- és haránt előtoláshoz. A 12 fokozatú sebességváltómű lehetővé teszi a fordulatszámok gyors beállítását - így nincs szükség ékszíjváltásra. Kompakt felépítése és nagy önsúlya által ez a gép nagyon nyugodt futást eredményez és ezáltal precíz munkavégzést garantál.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 750 DC esztergagép alapkivitelben egy kefe nélküli egyenáramú motorral van ellátva, mely garantálja a nyugodt futást és az egyenletes orsóhajtást. Továbbá e típussorozat vezető- és vonóorsóval, valamint fokozat nélküli fordulatszám-szabályozással van ellátva menetvágáshoz, illetve az automatikus előtoláshoz . A meggyőző ár-teljesítmény arány által ezek a típusok ideálisak igényes felhasználási célokra.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 BQV Vario-esztergagépet szerszámgyártási pontosság szerint gyártják. Az elektronikusan beállítható fordulatszám leolvasása kényelmesen egy digitális mutató által történik a hajtóműfejen. Ennek a modellnek a különlegessége ezenkívül a nagy hosszanti-előretolási tartomány 14 szabadon választható előretolással, valamint a sorozatszerű síkelőretolás. A gyártási idők lecsökkentésére ez a modell egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval szállítható.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 Top esztergagép az új modellünk, ami sorozatszerűen nagyértékű delta-frekvenciaváltóval van felszerelve. A lényeges előnyök, amik ebből adódnak, a magas forgatónyomaték az alsó fordulatszám-tartományban és a terhelés alatti szinte konstans fordulatszám.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 BWV Vario-esztergagépet szerszámgyártási pontosság szerint gyártják. Az elektronikusan beállítható fordulatszám  leolvasása kényelmesen egy digitális mutató által történik a hajtóműfejen. Ennek a modellnek a különlegessége ezenkívül a nagy hosszanti-előretolási tartomány 14 szabadon választható előretolással, valamint a sorozatszerű síkelőretolás. A gyártási idők lecsökkentésére ez a modell egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval van felszerelve.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 BQV továbbfejlesztése a Profi 700 BDC esztergagép. Alapkivitelben e típus egy kefe nélküli egyenáramú motorral van ellátva, mely garantálja a nyugodt futást és az orsó egyenletes hajtását. A gazdag alapfelszerelésnek (pl. P5 minőségű főorsó csapágyazás, mikrométeres hosszanti ütköző sorozatgyártáshoz és csúszó tengelykapcsoló, digitális fordulatszám kijelző, i200-as folyadékkristályos kijelzős 2 tengelyes fordulatszám kijelzés ...) köszönhetően e típus ideális a professzionális felhasználó számára.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 PRO esztegagép a 3000 ford./perc-ig terjedő magas fordulatszám-tartomány, valamint az átfogó felszerelés alapján (pl.: váltakozóáramú motor frekvenciaváltóval, főorsó-csapágyazás P5-minőségben, mikrométer hosszanti-ütköző szériamunkákhoz, csúszókuplung, ...) ideális gép igényes alkalmazók számára.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A kompakt Standard 150 Basic vezér- és vonóorsós-marógép az optimális ár-teljesítmény arány által és az átfogó különtartozékkal egy ideális gép az ambíciózus hobbi-kézművesek számára.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig

A topmodellünk Proficenter 700 BQV nem hagy kívánnivalót maga után finommechanikai szakembereknél, képzési- és oktatási műhelyekben stb. való alkalmazáskor. Fúrás, marás és esztergálás a legkisebb helyen, sorozatszerűen fúrásmélység- és fordulatszám digitális mutatóval a kényelmes munkához, valamint egy nagy orsófurattal ellátva, minden egy gépben központosul. A gyártási idők csökkentésére ez a modell egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval szállítható.

 

[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A kompakt Standard 150 Plus vezér- és vonóorsós-marógép az optimális ár-teljesítmény arány által és az átfogó különtartozékkal egy ideális gép az ambíciózus hobbi-kézművesek számára. Pótlólag ez a modell lábfékkel és hűtőanyag-berendezéssel rendelkezik.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 Top esztergagép az új modellünk, ami sorozatszerűen nagyértékű delta-frekvenciaváltóval van felszerelve. A lényeges előnyök, amik ebből adódnak, a magas forgatónyomaték az alsó fordulatszám-tartományban és a terhelés alatti szinte konstans fordulatszám.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 PRO esztegagép a 3000 ford./perc-ig terjedő magas fordulatszám-tartomány, valamint az átfogó felszerelés alapján (pl.: váltakozóáramú motor frekvenciaváltóval, főorsó-csapágyazás P5-minőségben, mikrométer hosszanti-ütköző szériamunkákhoz, csúszókuplung, ...) ideális gép igényes alkalmazók számára. Ez a modell a gyártási idők csökkentésére egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval felszerelt.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Profi 700 PRO esztegagép a 3000 ford./perc-ig terjedő magas fordulatszám-tartomány, valamint az átfogó felszerelés alapján (pl.: váltakozóáramú motor frekvenciaváltóval, főorsó-csapágyazás P5-minőségben, mikrométer hosszanti-ütköző szériamunkákhoz, csúszókuplung, ...) ideális gép igényes alkalmazók számára. Ez a modell a gyártási idők csökkentésére egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval felszerelt.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig Az új modell Proficenter 700 Top sorozatszerűen frekvenciaváltóval van felszerelve. A lényeges előnyök, amik ebből adódnak, a magas forgatónyomaték az alsó fordulatszám-tartományban és a közelítőleg konstans fordulatszám terhelés alatt. Az átfogó felszerelés által (pl.: váltakozóáramú motor frekvenciaváltóval, főorsó-csapágyazás P5-minőségben, mikrométer hosszanti-ütköző szériamunkákhoz, csúszókuplung, ...) ez a modell igényes alkalmazók számára ideális.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig

A HolzmannED1080Aeszterga professzionális felhasználóknak ajánlott. Ez az eszterga masszív öntöttvas konstrukció, amely biztosítja a rezgésmentes működést és a nagy pontosságot.Elfordulási átmérője 360 mm és 52mm-es tengely furattal.

[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Holzmann ED1000N eszterga ideálisan alkalmazható lakatosműhelyek és iskolák számára.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A topmodellünk Proficenter 700 BQV nem hagy kívánnivalót maga után finommechanikai szakembereknél, képzési- és oktatási műhelyekben stb. való alkalmazáskor. Fúrás, marás és esztergálás a legkisebb helyen, sorozatszerűen fúrásmélység- és fordulatszám digitális mutatóval a kényelmes munkához, valamint egy nagy orsófurattal ellátva, minden egy gépben központosul. A gyártási idők csökkentésére ez a modell egy 2-tengelyes-helyzetmutatóval felszerelt.
[maincategory] 550 - 1000 mm csúcstávolságig A Standard 165 Plus esztergagép a már jól bevált 150-es széria továbbfejlesztése. Az előretolási hajtómű felhasználóbarát módon lett átdolgozva és a hajtóműfej külseje modern arculatot kapott. Igényes barkácsolóknak a legjobban alkalmas, akiknek így átfogó standard-tartozékot és ezáltal optimális teljesítmény-csomagot kínálunk csekély beruházás mellett.