Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tányércsiszológépek

Csiszológépek Tányércsiszológépek
Rendezés:
Nézet:
129EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek

A HolzmannTSM250 tányércsiszoló sokrétű csiszolási feladat elvégzésére alkalmas.

166EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A TS 250 tányércsiszológép fém, vasmentes fém és fa köszörüléséhez alkalmazható.
214EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A TS 300 tányércsiszológép fém, vasmentes fém és fa köszörüléséhez alkalmazható. Ez a modell sorozatszerűen tépőzáras feltéttel felszerelt, optimális a csiszolótányérok cseréjéhez.
249EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A HolzmannTS305 tányércsiszoló sokrétű csiszolási feladat elvégzésére alkalmas.
396EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A TS 300 Pro tányércsiszológép igazán meggyőző a nehéz és stabil felépítési módjával, ami precíz és vibrálásmentes munkát biztosít. Ennek a modellnek az alkalmazása elsősorban professzionális felhasználónak ajánlott.
3.200EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A CB 600 tányércsiszológép fa, műanyag, acél és vasmentes fémek köszörüléséhez a legjobban alkalmas. Ez a modell mindenekelőtt professzionális felhasználók részére alkalmas.
3.692EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek  A CB 600 D tányércsiszológép fa, műanyag, acél és vasmentes fémek köszörüléséhez a legjobban alkalmas.  Ez a modell a második köszörűtárcsa által különösen gazdaságos. Ennek a gépnek az alkalmazása mindenekelőtt professzionális felhasználóknak ajánlott.
4.152EUR + ÁFA
[maincategory] Tányércsiszológépek A CB 800 tányércsiszológép fa, műanyag, acél és vasmentes fémek köszörüléséhez a legjobban alkalmas. Ez a modell mindenekelőtt professzionális felhasználó részére ajánlott.