Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

BERNARDO

A BERNARDO szabvány szerint készült gépek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Szigorú belső minőség-ellenőrzési felügyelettel gyártják és figyelembe veszik az egyéni vásárlói igényeket.
Rendezés:
Nézet:
[maincategory] A hajtóműves-asztali fúrógép GHD 25 TN kiemelkedő teljesítményt és nagy pontosságot nyújt rendkívül kedvező áron. A kompakt felépítése által ez a modell általános műhelyhasználatra a legjobban alkalmas.
[maincategory] Az erősteljesítményű hajtóműves-oszlopfúrógép GHD 25 SN kitűnik robosztus és vibrálásmentes felépítése által. E modell alkalmazási területei a szerelőüzemek, mechanikai műhelyek, de a képzési intézmények is.
[maincategory] A hajtóműves-oszlopfúrógép GHD 28 SV - a GHD 25 SN modell továbbfejlesztése- sorozatszerűen jobb-bal menettel, valamint automata fúróelőretolóval felszerelt. E modell alkalmazási területei főképpen a professzionális felhasználók, a modellezés, de a képzési terület is.
[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 22 L Vario már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 22 LD Super már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 22 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 28 L Vario már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 28 LD Super már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 28 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] A Siemens Sinumerik 808D speciális vezérléssel ellátott VMC 625 CNC függőleges megmunkáló központ az ideális gép a CNC kezdők számára, de gyakran használják másodlagos gépként a nagy CNC központok mellett. A verhetetlen ár-teljesítmény arány miatt e modell ideálisan alkalmas alacsony költségű és közepes méretű sorozat gyártására.
[maincategory] A VMC 1160 függőleges CNC megmunkáló központ választás szerint egy Siemens Sinumerik 828D vezérléssel és egy 24-szoros szerszámcserélővel van felszerelve. A kompakt felépítésnek, a 1100 x 600 mm-es asztalméretnek, valamint a nagy mozgatási útnak köszönhetően ez a modell ideális a termelésben kis és közepes nagyságú sorozatok megmunkálására, de a formázás és gépgyártás területén történő egyedi darabok gyártásához, valamint a kiképzés területén is eredményesen alkalmazzák.
[maincategory] A Profi 550 WQV precíz vezérorsós esztergagépet a DIN-standard szigorú előírásai szerint gyártják. E modell különlegessége a nagy hosszanti előretolási tartomány 6 szabadon választható előretolással, valamint a szériaszerű síkelőretolás. Ez a modell
pótlólag egy elektronikusan beállítható fordulatszám-szabályzóval, valamint egy 2-tengelyes helyzetmutatóval rendelkezik.
[maincategory] Az APOLLO 1000x1500 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1000x3000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1000x5000 nehézeszterga nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1000x8000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1250 x 1500 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1250 x 3000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1250 x 5000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1250 x 8000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory] Az APOLLO 1600 x 3000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.
[maincategory]

 

Az APOLLO 1600 x 5000 nehéz eszterga nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

 

 

 Opcionális rögzített kerettel

 Opcionálisan rendelkezésre áll: 3-pofás Ø 630 mm-es tokmány szorítótárcsával.

 Opcionálisan rendelkezésre áll: 4-pofás Ø 630 mm-es tokmány szorítótárcsával.

 Világosan elrendezett kapcsolóelemek a hajtófejen, edzett és csiszolt fogaskerekek zökkenőmentes működést biztosítanak.

  Sorozatszerűen gyorsjárattal, az üresjárati idő csökkentése érdekében.

 Opcionális: 500 - 1100 mm-es rögzített keret

 Az edzett főorsó 130 mm-es orsóval kúpgörgős csapágyakon és radiális görgős csapágyak.

 A digitális pozíciójelző akár 50% -kal növeli a termelékenységet