Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

BERNARDO

BERNARDO

A BERNARDO szabvány szerint készült gépek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Szigorú belső minőség-ellenőrzési felügyelettel gyártják és figyelembe veszik az egyéni vásárlói igényeket.
Rendezés:
Nézet:
[maincategory]

A hajtóműves-asztali fúrógép GHD 25 TN kiemelkedő teljesítményt és nagy pontosságot nyújt rendkívül kedvező áron. A kompakt felépítése által ez a modell általános műhely használatra a legjobban alkalmas.

[maincategory]

 

Az erősteljesítményű hajtóműves-oszlopfúrógép GHD 25 SN kitűnik robosztus és vibrálásmentes felépítése által. E modell alkalmazási területei a szerelőüzemek, mechanikai műhelyek, de a képzési intézmények is.

[maincategory]

 

A hajtóműves-oszlopfúrógép GHD 28 SV - a GHD 25 SN modell továbbfejlesztése- sorozatszerűen jobb-bal menettel, valamint automata fúró-előretolóval felszerelt. E modell alkalmazási területei főképpen a professzionális felhasználók, a modellezés, de a képzési terület is.

[maincategory]

 

A fúró- és marógépek BF 22 L Vario már alapfelszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és szegnyereg-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.

[maincategory]

 

A fúró- és marógépek BF 22 LD Super már alapfelszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és szegnyereg-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 22 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.

[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 28 L Vario már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory] A Fúró- és marógépek BF 28 LD Super már alapferszereltségükben rendelkeznek digitális fordulatszám- és pinola-emelkedés kijelzővel. A kefe nélküli egyenáramú motorral rendelkező BF 28 LD Super modell emellett integrált 3-tengelyes digitális kijelzővel egy menetvágó berendezéssel is fel van szerelve. Ezen gépek a profi felhasználóknál, modellkészítésben és a képzésben találják meg alkalmazási területüket.
[maincategory]

 

A Siemens Sinumerik 808D speciális vezérléssel ellátott VMC 625 CNC függőleges megmunkáló központ az ideális gép a CNC kezdők számára, de gyakran használják másodlagos gépként a nagy CNC központok mellett. A verhetetlen ár-teljesítmény arány miatt e modell ideálisan alkalmas alacsony költségű és közepes méretű sorozat gyártására.

[maincategory]

 

A VMC 1160 függőleges CNC megmunkáló központ választás szerint egy Siemens Sinumerik 828D vezérléssel és egy 24-szoros szerszám cserélővel van felszerelve. A kompakt felépítésnek, a 1100 x 600 mm-es asztalméretnek, valamint a nagy mozgatási útnak köszönhetően ez a modell ideális a termelésben kis és közepes nagyságú sorozatok megmunkálására, de a formázás és gépgyártás területén történő egyedi darabok gyártásához, valamint a kiképzés területén is eredményesen alkalmazzák.

[maincategory]
A Profi 550 WQV precíz vezérorsós esztergagépet a DIN-standard szigorú előírásai szerint gyártják. E modell különlegessége a nagy hosszanti előretolási tartomány 6 szabadon választható előretolással, valamint a szériaszerű síkelőretolás. Ez a modell pótlólag egy elektronikusan beállítható fordulatszám-szabályzóval, valamint egy 2-tengelyes helyzetmutatóval rendelkezik.
[maincategory]

 

Az APOLLO 1000x1500 nagy teljesítményű esztergagép nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]

 

Az APOLLO 1000x3000 nagy teljesítményű esztergagép nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]

 

Az APOLLO 1000x5000 nagy teljesítményű esztergagép nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]
 

Az APOLLO 1000x8000 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]
 

Az APOLLO 1250 x 1500 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]
 

Az APOLLO 1250 x 3000 nagy teljesítményű esztergagép nagy méretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]

Az APOLLO 1250 x 5000 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]
 

Az APOLLO 1250 x 8000 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]

Az APOLLO 1600 x 3000 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.

[maincategory]

Az APOLLO 1600 x 5000 nagy teljesítményű esztergagép nagyméretű, nehéz munkadarabok megmunkálására lett kifejlesztve.