Kezdőlap Szerszámgép csarnok

Kedves Érdeklődő!

Kérjük tekintse meg szerszámgép csarnokunkat, ahova személyesen is várjuk az Önt minden hétköznap 8-16 óráig. Minden szerszámgépünket helyben van lehetőség kipróbálni, ahol szakemberünk tud szakmai kérdésére válaszolni. Eszterga, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, hengerítő, lemezolló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúró és faipari gép kínálatunk folyamatosan bővül, ezért érdemes hozzánk gyakran betérni. Honlapunkat folyamatosan bővítjük az eladó gépekkel, de amennyiben nem találja a keresett gépet, kérem keressen meg minket és segítünk a beszerzésben.
Holzmann és Bernardo új fa- és fémipari gépek esetén, amennyiben nem találja meg helyben a keresett típust, katalógusból tudunk Önnek rendelni. Az új Holzmann és Bernardo gépek esetén is szívesen adunk tanácsot a beszerzendő géppel kapcsolatban.

Kérem tekintse meg szerszámgép csarnokunkat személyesen is!Esztergát, marógépet, lemezollót, lemezhajlítót, darabolót, fűrészgépet, fűrészt, prést, köszörűt, vésőgépet vagy fúrógépet keres? A legjobb helyen jár, kérjük tekintse meg a kínálatunkat a bal oldali menüsorból!

Olcsó környezetbarát fűtést szeretne kialakítani? Ajánljuk a pellet kazánjainkat! Pellet kazán, pellet forgalmazás! Ebben a témában, kérjük a jobb oldali menüsorból válasszon!

 

Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.