Kezdőlap Magunkról

Tisztelt Látogató!

Engedje meg hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Vállalkozásunkat a MAGÉV megszűnése után 1992-ben alapítottuk. Alapvető célunk az volt, hogy az elfekvőben lévő különféle szerszámgépek valamint a megszűnt cégek szerszámgépei visszakerüljenek a termelő szférába. Később szolgáltatásaink bővítése mellett vállalkozásformánk változott, így jelenleg Trade-Technoplus Kft-ként állunk ügyfeleink rendelkezésére. Raktáron lévő szerszámgépeink üzemképes, átvizsgált állapotban kerülnek újból forgalomba, ill. beüzemelt állapotban kerülnek átadásra. Manapság tevékenységi körünk lényegesen bővült, mert már foglalkozunk új szerszámgépekkel, valamint pellet és pellet kazánok forgalmazásával is. Szegeden a Kenyérgyári út 3 szám alatt várjuk a kedves érdeklődőket, ahol a szerszám csarnokunkban van lehetőség a raktáron lévő gépeink megtekintésére.

Ezenkívül végzünk értékbecslés és vagyonértékelést cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Forgalmazunk új és használt fém- és faipari gépeket:

Esztergák : egyetemes eszterga, CNC eszterga

Marógépek : egyetemes maró, szerszám maró (CNC maró)

Lemezolló : ipari lemezollók

Lemezhajlító - csőhajlító

Darabolók : keretes fűrész, tárcsás daraboló, szalagfűrész

Prések: Excenter prések, hidraulikus prések

Köszörűk : síkköszörű, furat-palást köszörű (egyetemes) bak köszörű

Vésőgépek : ipari vésők

Fúrógépek : asztali, állványos fúró, oszlopos fúró, menet fúró, sugár fúró, helyzet fúró

Hajlítók

Hengerítők

Új szerszámgépek: Holzmann és Bernardo

Minden eladó szerszámgépünket a helyszínen van lehetőség kipróbálni mielőtt megvásárolná.

2008-ban bővítettük kínálatunkat, így már pellet kazánok értékesítésével is foglalkozunk, amely egy olcsó, gazdaságos, energiatakarékos, környezetbarát fűtési megoldás. A pellet fűtőanyagot is beszerezheti nálunk.


Kérjük keressen meg minket, mert a raktáron kívüli eszközök beszerzésében is segítséget tudunk nyújtani!

További tevékenységeink:
Értékbecslés
Vagyonértékelés
Igazságügyi szakvélemény kiadása
Gépjárművek, munkagépek, szerszámgépek értékbecslése
Ingatlan, ingatlanforgalmi értékbecslés
Üzletértékelés
Cégértékelés

 

Trade-Technoplus Kft.
6724 Szeged, Kenyérgyári út 3.
Adószám: 13201919-2-06

 

Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.