Kezdőlap Köszörűk MF 2515 Automatikus egyenes késköszörű (Köszörű)

Ha új köszörű kínálatunk érdekli, kérem kattintson ide!

Lentebb találja használt köszörű kínálatunkat!

MF 2515 Automatikus egyenes késköszörű

Leírás:

A gépet elsősorban az egyenes vágószerszámok különböző típusainak csiszolására használják.
Különböző típusú egyenes vágószerszámok köszörülésére alkalmas, mint a bútorgyártás, a fafeldolgozás, a nyomdaipar és a textilipar stb. területén.

Max. csiszolási hosszúság 1500 mm
Csiszolókorong méretei 200 x 100 x 100 mm
Köszörű kés állíthatósága 0-90°
Csiszolófej fordulatszáma 1440 ford. / perc

Max. csiszolási hosszúság 1500 mm
Csiszolókorong méretei 200 x 100 x 100 mm
Köszörű kés állíthatósága 0-90°
Csiszolófej hosszirányú haladási sebessége 0-60 HZ (frekvencia átalakítás és beállítás)
Csiszolófej fordulatszáma 1440 ford. / perc
Csiszolófej forgási szöge ± 10 °
Csiszolófej max. emelési magassága 200 mm
Fő motor teljesítmény 7,5 kW
Adagoló motor teljesítmény 0,75 kW
Vízszivattyú motor 90 W
Világító lámpa teljesítménye 24 V - 35 W
Munkaasztal mérete 200-1500 mm
Gép mérete 2800 x 820 x 1280 mm
Súlya 2000 kg

A gépet elsősorban az egyenes vágószerszámok különböző típusainak csiszolására használják.
Különböző típusú egyenes vágószerszámok köszörülésére alkalmas, mint a bútorgyártás, a fafeldolgozás, a nyomdaipar és a textilipar stb. területén.
A gép jó és ésszerű megjelenésű felépítéssel rendelkezik, 7 komponensből áll, beleértve a fő testet, a munkaasztalt, a kocsit, a köszörűfejet, az automatikus adagolást, az áramkört, és a hűtést, a szerkezet minden egyes szakasza kompakt.
A gépet manuális és automatikus adagoló berendezéssel is felszerelték.
Az automatikus adagolási mennyiség a tényleges követelménynek megfelelően állítható be a pozíciós rúd helyzetének beállításával és az adagolási mennyiség szabályozásával, a munkaasztal szögének beállításával 0-90 ° között.
A pengét elektromos mágneses tokmánnyal rögzíti, így a rögzítés biztonságos és megbízható, a csiszolófej előtolása a kés sebességszabályozásával a frekvenciaváltón keresztül történik.
Az előtolási sebesség a feldolgozási igények szerint 0-60Hz tartományban egyenletesen állítható be, így biztosítva a köszörülés minőségét.AJÁNLATKÉRÉS

+36 20 / 9417376

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Amennyiben nem találja meg honlapunkon az Ön által keresett szerszámgépet, kérem lépjen kapcsolatba velünk és segítünk a beszerzésben!


Eladó szerszámgép használt és új egyaránt!

 

Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.