Kezdőlap Kapcsolat
Csomor István
Trade-Technoplus Kft.

Elérhetőségeink
Cím:
Kenyérgyári út 3.
Szeged
6724
Magyarország

E-mail: Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
Mobiltelefon: +36 20 / 9417376
http://www.csomorszerszamgep.hu

Információ: Trade-Technoplus Kft.

Műszaki, kereskedelmi, szakértői iroda

Adószám: 13201919-2-06

Értékbecslés-vagyonértékelés

Esztergák, marógépek, köszörűk, prések, vésőgépek, hajlítók, hengerítők, ollók, darabolók, fűrészek, fűrészgépek, fúrók, faipari gépek, szerszámgépek forgalmazása. Új Holzmann és Bernardo szerszámgépek.

Üzenetében kérem adja meg telefonszámát, hogy felmerülő kérdés esetén mihamarabb kapcsolatba tudjunk lépni Önnel!

 Térkép


Nagyobb térképre váltás

Ajánlott útvonal


Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.