Gyakran Ismételt Kérdések

Használt vagy új eszterga gépet vegyek?

Erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni.

Szerintünk mindig azt kell ilyenkor előtérbe helyezni, hogy a vásárlásra kinézett gép milyen hasznot fog termelni.

Itt figyelembe kell venni a bekerülési összeget (szállítás, üzembe helyezés stb.), de legalább ilyen fontos azt is mérlegelni, hogy a gép kezelője rendelkezik-e már az üzemeltetéshez szükséges ismeretekkel vagy csak most fogja kitanulni azokat.

Minden gépnél kiszámítható az egy üzemórára várható szervizelési költsége.

Ezek alapján kell elvégezni azt a számítást, amiből meghatározhatjuk, hogy egy adott időszakra az új (de egyben drágább) vagy a használt (ellenben olcsóbb, de valószínűleg több odafigyelést igénylő) géppel tudok nagyobb nyereséget termelni.

Megéri ezt rövidebb és hosszabb távra is kiszámítani.

A döntés az Ön kézébe van. A Nálunk forgalmazott használt gépek átvizsgálva, beüzemelve kerülnek átadásra.

Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.